HOTEL BAU *** MARIBOR, Maribor

Details auswählen und Transfer buchen

Beschreibung

Udoben in prostoren hotel Bau*** se nahaja v mirnem delu Maribora, med centrom mesta in zelenim pohorskim hribovjem. V obe smeri to pomeni le 5 minut vožnje z avtomobilom. Hotel je v družinski lasti in v treh nadstropjih ponuja 47 izjemno prostornih sob, ki so prilagojene različnim potrebam in željam. Večina sob je dostopna z dvigalom.

Enoposteljne sobe so še posebej primerne za individualne poslovne goste. Te sobe so opremljene z večjimi posteljami in delovno mizo ter telefonom. Na recepciji poskrbijo za hitro prijavo in gostom priskrbijo vse potrebne informacije o mestu in gostinski ponudbi v okolici. Delo na računalniku lahko gosti v miru opravijo tudi v hotelski kavarni, za delovne sestanke pa je na voljo seminarski prostor.

Ker Maribor zaradi svoje lege predstavlja stičišče najrazličnejših poti, velikokrat gostijo tudi goste v tranzitu, ki se na svojih poteh radi ustavljajo v hotelu Bau in se na vsakem naslednjem potovanju znova in znova k njim tudi vračajo. Gostom je na voljo varno in veliko, brezplačno parkirišče pred hotelom. Tistim, ki se na pot odpravijo z družino nudijo velike družinske sobe. Otroci se lahko poigrajo na zunanjem igrišču ali pa se odpravijo k sosedom – v največje pokrito igrišče v Sloveniji. Prijazni so tudi do psov, zato ste k njim po predhodni najavi vabljeni tudi z njimi.

Pare poleg udobnosti v sobah vsekakor navdušijo tudi s savna centrom, ki jim v intimnem ambientu in ob zasebni uporabi nudi doživetje v treh savnah: finski, turški in infra ter sprostitev v masažnem bazenu, kneipoovih kadeh in kotičku za počitek s toplimi ležalniki.

Prostoren in sodobno opremljen hotel Bau z veseljem poskrbi za udobje svojih gostov.

Webseite: Hotel Bau
Prijava: od 14:00 do 23:00
Odjava: od 6:30 do 10:00


Hotel Bau
Limbuška cesta 85
2000 Maribor
KOORDINATE: LAT. N 46° 33' 24'', LONG. 15° 36' 40''


KOORDINATE: LAT. N 46° 33' 24'', LONG. 15° 36' 40''
Blank