Termat dhe kushtet

Termat dhe kushtet

- Organizatori i lojes eshte GoOpti d.o.o, Ljubljana. Cmimi i lojes do te jete nga 3. 7. 2019 drejt 15. 7. 2019. Fituesi i lojes do te lancohet deri ne 15. 7. 2019.

- Cmimi i lojes nuk eshte i sponsorizuar nga Facebook dhe nuk ka asnje lidhje me Facebook si kompani.
Cdo informacion i dhene nga pjesemarresit ne loje eshte i publikuar nga zhvilluesi i lojes.

- GoOpti do ju mundesoje juve nje kupon promocional prej 50 Euro, ku fituesi mund ta perdore ne cdo rast ne GoOpti. Cmimi nuk mund te nderrohet me para.

-GoOpti ka te drejten te mbylle, pakesoje ose zgjase kohezgjatjen e promocionit pa asnje njoftim paraprak.