Naša priča

GoOpti je brzo rastuća platforma za rezervisanje prevoza, koja nudi inovativne usluge prevoza i koja povezuje aerodrome i gradove putem dijeljinih i privatnih transfera. Izdvojite par minuta i dozvolite nam da vas povedemo na posebnu GoOpti vožnju.
Osvajamo svaki put

1Osvajamo svaki put

Gdje je sve počelo?

Marko, Sašo i Tomaž - povezivala ih je ljubav prema putovanjima ali i otezavajuća okolnost nedostatka kvalitetnog i direktnog prevoza do aerodroma sa kojeg bi mogli letjeti i započeti svoje putovanje.

Svakog puta kada bi rezervisali avionsku kartu do željene destinacije, javljao se problem dolaska do tog aerodroma sa kojeg su imali rezervisan let.Taksi je bio previše skup, aerodromski satl prevoz nije pružao usluge prevoza do udaljenijih aerodroma, javljni prevoz je bio skoro nepostojeći. Skoro pa da nije postojala opcija pristojnog prevoza prilagođenog njihovim vremenskim okvirima, a u vezi sa letom.

Zbog nedostatka kvalitetnih konekcija sa aerodromima, došli su na ideju da osnuju kompaniju koja će pomoći svim putnicima da dođu do aerodroma i krenu sa aerodroma u optimalnim vremenskim intervalima bilo kog dana. Kompaniju su nazvali GoOpti.

Nisu željeli da budu samo još jedan transportni startup pa su u skladu sa tim sebi postavili visoke standarde i ambiciozne ciljeve pružanja najkvalitetnije usluge.

Pouzdan

GoOpti nikad neće kasniti na zakazani polazak, i realizovaće transfer čak i ukoliko ga je samo jedna osoba rezervisala.

GoOpti će uraditi više nego drugi da obezbijedi pravovremeni dolazak na odredište. Najvažnije od svega - pobrinućemo se da uvjek pratimo naš moto: .

Prikladan

GoOpti flota će biti sastavljena od modernih i udobnih kombi vozila. Vozila će biti blistavo čista. GoOpti će ukrcavati putnike ispred njihovih kuća i iskrcavati ih na željenim destinacijama, pa s toga putnici neće morati da se opterećuju sa nošenjem svog prtljaga.

Pristupačna cijena

S obzirom da GoOpti planira i uređuje transfere, kompanija će biti u mogućnosti da ponudi putnicima cijene koje su pristupačnije od cijena koje nudi potencijalna konkurencija. Šta više, ukoliko uzmete u obzir i troškove putarine i troškove parkinga, GoOpti će biti pristupačniji i od vožnje automobilom.

Lak za korišćenje

Od momenta kada putnik rezerviše njegov GoOpti prevoz, GoOpti se brine apsolutno za sve vezano za vožnju, a putnik može da se fokusira na svoje finalno odredište.

Prvi GoOpti transfer

Počeci su bili teški a ponekad zaista zanimljivi i simpatični. Prvi GoOpti putnik je čekao svoj prevoz mnogo prije nego što se prvi GoOpti kombi sa karakterističnim rozim felgama pojavio na drumovima. Tomaz nije imao izbora, već je morao lično on da vozi prvog GoOpti putnika iz Ljubljane na aerodrom u Veneciji. Naravno, izgubio se prilikom prve vožnje. Međutim, GoOpti je još tada opravdao svoju misiju, jer je i pored komplikacija, putnik stigao na vrijeme na svoj let.

GoOpti se razvio van svih očekivanja

Broj rezervacija je brzo rastao, i sve više i više kombija i vozača je bilo potrebno kako bi se ispratio rast broja rezervacija. Zaista smo brzo širili poslovanje i čak i prije nego smo to sami shvatili, mi smo bili jak i ozbiljan tim od 40 ljudi, koji je povezivao čitavu Sloveniju sa 27 aerodroma.

Širenje van Slovenije!

Ostvarivši veliki uspjeh u Sloveniji, nismo se zaustavili na tome. Već povezujemo gradove i mjesta u Sloveniji sa aerodromima i gradovima u Hrvatskoj, Italiji, Njemačkoj, Mađarskoj i Austriji. Prepoznavši potencijal italijanskog tržišta, u Decembru 2015 godine smo otvorili kancelariju u Veroni, i Tomaž, prvi neplanirani GoOpti vozač je preuzeo upravljanje italijanskim GoOpti timom, dok su Marko i Sašo nastavili sa radom iz Slovenije planirajući ekspanzuje na druga tržišta.

Šta je sljedeće?

Mi vjerujemo da ćemo ubrzo, na bilo kojoj ruti i prema bilo kojoj destinaciji, postati bolji i povoljniji izbor nego lični automobil. Vjerujemo da ćemo postati broj 1 šatl servis u manjim gradovima i gradovima srednje veličine, nudeći pristupačne dijeljene i privatne transfere do aeodroma.

Dakle, gdje te GoOpti sljedeće vodi? Pa, ovo ostaje tajna, ali mi maštamo o flamengu u Španiji, o uživanju u čokoladi u Švajcarskim alpima, izletu na Oktobarfest u Njemačkoj, valceru u Beču i posjeti tvom gradu.