Reklamirajte se kod nas

Reklamirajte se na GoOpti internet stranici ili u našim vozilima, jer na taj način vaša reklama može doći do putnika sa (velikog broja) stranih tržišta.

Kako vam se čini ideja da imate pokretni oglas?

1Kako vam se čini ideja da imate pokretni oglas?

Reklamirajte svoje usluge na GoOpti web-stranici!

Vaš oglas će se pojavljivati na jednoj od podstranica koju svakodnevno posjećuju kako pojedinci tako i kompanije. Većina naših klijenata web-stranici pristupa više puta, a svi oni pripadaju raznim starosnim skupinama i nacionalnostima, tako da ćete moći da doprete do raznovrsne ciljne publike u kojoj ćete sigurno moći da pronađete potencijalne klijente.

Oglašavanje na vozilima

Pretvorite naša vozila u pokretne reklame!

Ako se odlučite za reklamiranje na vozilima, dobićete mogućnost da naša vozila potpuno ili djelImično prekrijete vašom reklamom ili vašim logom.

  • Svakog dana hiljade ljudi na autoputevima i magistralnim putevima vidi naše kombije, minibuseve, automobile i autobuse.
  • Svakog dana veliki broj putnika na velikim aerodromima, autobuskim i željezničkim stanicama vidi naša vozila kako ukrcavaju putnike ili čekaju na parkingu. Da ne spominjemo brojne putnike koje naša vozila prevoze na razne destinacije.
  • Reklamiranjem na GoOpti vozilima, svoju kompaniju možete predstaviti ljudima svih starosnih dobi i nacionalnosti, i na taj način možete dobiti međunarodnu prepoznatljivost.

Veličina reklame je prilagođena svakom vozilu pojedinačno. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo vam poslali raspoložive veličine i cijene.

Reklamiranje u vozilu

Možete se odlučiti za oglašavanje unutar vozila putem letaka, brošura, časopisa ili nekog drugog promotivnog materijala, koji se dnevno distribuiraju prema više od 300 putnika.

Dodatno, možete se reklamirati na bocama vode koje nudimo putnicima ili smisliti sopstveni način reklamiranja u našim kombijima, automobilima, minibusevima i autobusima.

Efikasnost reklamiranja unutar vozila proizlazi iz nekoliko činjenica:

  • putnici se tokom vožnje GoOpti vozilima mogu bliže upoznati sa vašim uslugama koje reklamirate
  • stampani materijali sadrže više informacija nego oglasi na web-stranici, a vaše poslovanje je putnicima izuzetno dobro objašnjeno, s obzirom da putnici imaju dovoljno vremena da pročitaju sve informacije
  • putnici u toku vožnje dobiju besplatan materijal za čitanje, koji kasnije mogu dalje da proslijede porodici i prijateljima i na taj način uvećaju broj vaših potencijalnih klijenata.

Reklamiranje po vašoj želji

Ako razmišljate o nekom drugom načinu reklamiranja u GoOpti vozilima, molimo da nas kontaktirate i detaljno opišete vas predlog. Javićemo vam se u najkraćem roku kako bi sa vama razgovarali na tu temu.

Ako želite da se oglašavate u GoOpti vozilima, kliknite na polje ispod i ispunite obrazac za upit.