Cijene

Saznajte kako dobiti najbolje cijene GoOpti transfera - pročitajte najčešće postavljana pitanja o tome kako sniziti cijenu željenog transfera.

Zašto se cijene mijenjaju iz dana u dan?

Cijena koju dobijete prilikom kreiranja rezervacije, (dok unosite podatke o transferu) zavisi od rute koju birate, željenog vremena polaska/dolaska, broja putnika, potražnje, datuma rezervacije itd. Obično je cijena niža ako rezervišete ranije i/ili ako više osoba rezerviše zajedno.

Može li se cijena promijeniti nakon kompletiranja rezervacije?

Nakon što kompletirate vašu rezervaciju, (uključujući i realizovano plaćanje), cijena se više ne može promijeniti, osim ako rezervaciju mijenjate na način što ćete kupiti dodatni prtljag ili neke druge dodatne stavke.

Rezervisao sam GoOpti transfer. Da li će se cijena promijeniti ako budem jedini putnik u vozilu?

Cijena koju plaćate na kraju procesa kreiranja rezervacije je konačna cijena. Nema dodatnih troškova nakon završetka rezervacije, osim ukoliko odlučite da dodate još prtljaga itd. Cijena ostaje ista čak i ako ste jedini putnik u vozilu.

Kako mogu dobiti najnižu cijenu transfera?

Na većini linija, najniza cijena prevoza je cijena koja se odnosi na prva dva slobodna sjedišta/mjesta u vozilu, i nju možete dobiti ukoliko rezervišete prevoz bar dva mjeseca unaprijed. Međutim, raspoloživa cijena i potražnja se razlikuju zavisno od pojedinačne linije prevoza, tako da je najbolje da vaš GoOpti transfer rezervišete što je ranije moguće.

Da li je transfer jeftiniji ako više osoba rezerviše prevoz zajedno?

Generalno govoreći, cijene transfera su niže ako više osoba rezerviše prevoz zajedno, s tim što cijena zavisi i od vremena kada se rezervacija kreira, kao i od linije prevoza.

Da li će se cijena smanjiti ako sačekam još nekoliko dana pa onda rezervišem prevoz?

Generalno govoreći, cijena je niža ako prevoz rezervišete ranije pa vam preporučujemo da transfer rezervišete što prije.

Da li je karta za djecu jeftinija?

Cijene karata su iste, bez obzira na zivotnu dob putnika. U skladu sa tim, cijene karata za odrasle su iste kao i za djecu.

Ne mogu da pronađem moju kreditnu karticu. Da li mogu da zamrznem trenutnu cijenu prevoza na dva sata, dok ne nađem moju kreditnu karticu?

Nažalost ne možemo zamrznuti trenutnu cijenu transfera ili garantovati da će cijena biti ista nakon nekoliko dana. Ukoliko želite da dobijete transfer po trenutnoj cijeni, potrebno je da kompletirate vašu rezervaciju.