Izmjene

Želite li da promijenite ili otkažete rezervaciju vašeg GoOpti transfera. Ovdje možete naći sve informacije o tome kako to da uradite.

Mogu li da promijenim datum ili vrijeme rezervisanog transfera?

Nakon što ste rezervisali transfer, ne možete promijeniti datum i vrijeme. Međutim, transfer možete otkazati i tom prilikom dobiti kod sa popustom, a kod možete iskoristiti za rezervaciju drugog transfera (transfera sa ispravnim terminima polaska i dolaska). Kod sa popustom vam omogućava da novi transfer platite po sniženoj cijeni. Sa druge strane, ukoliko kupite Paket Bez Brige, možete promijeniti datum i vrijeme transfera, kao što je i opisano u GoOpti Odredbama i Uslovima.

Kako mogu da otkažem moju rezervaciju?

Rezervaciju možete otkazati posjetom sekciji mojOpti.

Što će se dogoditi ako otkažem rezervaciju?

Ako otkažete rezervaciju, nemate pravo na povraćaj novca, osim ako ste prilikom rezervacije odabrali privatni transfer sa opcijom povraćaja novca. Međutim, ukoliko nas o otkazivanju obavijestite prije početka transfera, ponudićemo vam kod za popust koji možete iskoristiti prilikom rezervacije sljedećeg transfera. Vrijednost koda za popust će biti izračunata na osnovu vjerovatnoće popunjavanja mjesta (u vozilu) koja ste vi otkazali. Dakle, što ranije otkažete, veća je vrijednost koda za popust.

Mogu li ukloniti putnike sa moje rezervacije?

Ukoliko želite da uklonite putnike sa vaše rezervacije, to možete uraditi u mojOpti sekciji. Molimo vas da nas prije početka transfera obavijestite o svim otkazivanjima, kako bi vam ponudili kod za popust koji možete iskoristiti prilikom rezervisanja sljedećeg transfera. Vrijednost koda za popust je definisana u našim Odredbama i Uslovima.

Mogu li dodati dodatni prtljag u mojoj rezervaciji?

Naravno da možete. Dodatni prtljag možete dodati u mojOpti sekciji.

Kako mogu da promijenim e-mail adresu u mom korisničkom profilu?

Email adresu možete promijeniti u mojOpti sekciji.

Što mogu da uradim u slučaju da avio prevoznik promjeni vrijeme leta?

O promjeni vremena leta nas obavijestite što je prije moguće. Pozovite nas na +386 1 320 4530 ili nam pišite na info@goopti.com.

Ukoliko ste kupili Paket Bez Brige, primili informaciju o promjeni termina leta više od 48 sati prije planiranog polaska (leta) i ako ste nas o tome odmah obavijestili, obezbijedićemo vam besplatan zamjenski prevoz.

Što mogu da uradim u slučaju da avio prevoznik promijeni datum leta?

Molimo vas da nas o promjenama datuma leta odmah obavijestite. Pozovite nas na +386 1 320 4530 ili nam pišite na info@goopti.com.

Ukoliko ste kupili Paket Bez Brige, primili informaciju o promjeni datuma leta više od 48 sati prije planiranog polaska (leta) i ako ste nas o tome odmah obavijestili, obezbijedićemo vam besplatan zamjenski prevoz.

Što mogu da uradim u slučaju kada je moj let preusmjeren na drugi aerodrom?

Molimo vas da nas o promjenama u vezi sa lokacijama polijetanja ili slijetnja (promjenama aerodroma) odmah obavijestite. Pozovite nas na +386 1 320 4530 ili nam pišite na info@goopti.com.

Ukoliko ste kupili Paket Bez Brige, primili informaciju o promjeni lokacije polijetanja/ slijetanja (promjeni aerodroma) više od 48 sati prije planiranog polaska leta i ako ste nas o tome odmah obavijestili, obezbijedićemo vam besplatan zamjenski prevoz sa novog aerodroma. U slučajevima kada je novi aerodrom udaljen od prvobitno planiranog aerodroma više od 200 km, GoOpti će vam naplatiti 1.5 EUR po svakom dodatnom kilometru.

Kada nas budete informisali o promjeni aerodroma polijetanja/slijetanja, ne zaboravite da takođe navedete broj preusmjerenog leta i broj vaše rezervacije. Ukoliko je moguće, proslijedite nam i obavještenje o preusmjeravanju leta koje ste primili od avio prevoznika/agencije.