Plaćanje

Ovdje možete saznati sve o načinima plaćanja za GoOpti transfere.

Kako mogu da platim?

Postoje dva načina plaćanja naših usluga:

  1. Naše usluge možete naručiti putem naše web-stranice i platiti na kraju online procesa kreiranja rezervacije unošenjem podataka vaše kreditne kartice. Za plaćanje možete koristiti: Maestro (3D secure), Visa, Visa Debit/Electron, MasterCard i Discover.
  2. Naše usluge možete naručiti i platiti i u nekoj od naših partnerskih putničkih agencija ili hotela. Partnerske putničke agencije/hoteli vam omogućavaju da platite gotovinom ili kreditnom karticom. Popis naših partnerskih agencija/hotela dostupan je na stranici Naši prodajni partneri.

Koje podatke sa kreditne kartice je potrebno da unesem prilikom plaćanja?

Sistem će vam na kraju online procesa kreiranja rezervacije tražiti da unesete podatke sa kreditne kartice.

  • Ukoliko koristite Maestro kreditnu karticu, potrebno je da unesete broj kreditne kartice koji se nalazi na poleđini kartice, ispod polja za potpis. Broj je dugačak, sastoji se od 19 cifara i označen je kao "PAN" broj.
  • Ukoliko koristite MasterCard ili Visa kreditne kartice, potrebno je da unesete broj kartice koji se nalazi na prednjoj strani kartice. Takođe je potrebno da unesete i CVC broj koji se nalazi na poleđini kartice, (desno od polja za potpis).
  • U nekim slučajevima kreditna kartica može biti zaštićena dodatnim sigurnosnim kodom. Sistem će vam zatražiti unos tog koda prilikom plaćanja. Ako ne znate vaš sigurnosni kod, molimo vas da kontaktirate vašu banku (prije nego što kompletirate rezervaciju) ili upotrijebite za plaćanje drugu kreditnu karticu.

Da li mogu da platim kreditnom karticom koja nije registrovana na moje ime?

Možete platiti tuđom kreditnom karticom ali je potrebno da na to pristane vlasnika kartice.