Registracija korisnika

Pogledajte često postavljana pitanja, a vezano za registraciju korisnika - kreirajte korisnički nalog kako biste rezervirali pristupačne, pouzdane i udobne transfere.

Kako da kreiram korisnički profil?

Ukoliko želite da se registrujete i kreirate korisnički profil, potrebno je da kliknete na polje Prijava, koje se nalazi u gornjem desnom uglu početne stranice. Nakon toga, potrebno je da kliknete na polje Registracija, i unesete vaše lične podatke u obrazac za prijavu. Nakon što unesete lične podatke u obrazac za prijavu, potrebno je i da ih potvrdite. Ovim ste kreirali vaš korisnički profil.

Kako se mogu prijaviti na vašu web-stranicu?

Ako ste se već registrovali i kreirali korisnički profil na našoj web-stranici, kliknite na polje Prijava koje se nalazi u gornjem desnom uglu početne stranice. Nakon toga unesite e-mail i lozinku koje ste prethodno koristili prilikom kreiranja vašeg profila, ili se prijavite putem Facebooka.

Već imam korisnički profil. Moram li da se prijavim na vašu web-stranicu prije nego što krenem sa rezervacijom transfera?

Ako ste već registrovani GoOpti član i ako želite da rezervišete GoOpti transfer, prvo se morate prijaviti pomoću korisničkog imena i lozinke, i to prije nego što krenete sa procesom rezervisanja transfera. Da bi se prijavili, kliknite na polje Prijava, koje se nalazi u gornjem desnom uglu početne stranice.