Iskustva klijenata

GoOpti iskustva klijenata - pročitajte iskustva naših klijenata: udobna vozila, ljubazni vozači koji su uvjek na usluzi putnicima, sigurni transferi između aerodroma i gradova.
Učinićemo sve da vam putovanje sa nama bude prijatno i lijepo iskustvo

1Učinićemo sve da vam putovanje sa nama bude prijatno i lijepo iskustvo

“GoOpti je izuzetno korisno rješenje ili bolje rečeno, izuzetno korisna usluga. Vaše usluge štede novac i vrijeme. Spomenuću i vašu pouzdanost, što je takođe vrlo važno. Želim vam uspjeh u budućem radu, a ja i dalje ostajem vaš zadovoljan klijent.”

Iztok Čonič, savjetnik, Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Slovenije (www.mnz.gov.si)

“Iskreno zahvaljujem na odlično obavljenom poslu i organizaciji transfera povodom 2. konferencije Alpske ljetne škole.”

Alenka Kregar, šef produkcije, Cankarjev dom (www.cd-cc.si)

“Udobna vozila, prijateljski nastrojeni vozači i sigurna vožnja. Izuzetno sam zadovoljan sa GoOpti transferima.”

Maruša Dovžan, osiguranje, Ernst & Young (www.ey.com)

“Moram reći da se uvijek iznova pozitivno iznenađujem razvojem usluge i ponude koje pruža GoOpti. Sigurna sam da još uvijek niste iskoristili sve svoje potencijale...”

Mojca Frelih, istraživač, koordinator, Mirovni institut – Institut za savremena društvena i politička istraživanja (www.mirovni-institut.si)

“Imali smo zadovoljstvo da putujemo sa vama od Mestre do Zagreba 21. Decembra 2013. Bilo nas je troje odraslih pod imenom d'Agostino. Vozač Sebastian je bio tačan i izuzetno ljubazan, udobno smo putovali u Hrvatsku. Hvala vam na svemu...”

Marco d'Agostino, Izvor: Facebook

“Puno vam hvala. Vožnja je bila odlična, a vozač je bio vrlo ljubazan i tačan. Super ste.”

Borut Strel

“Cijenim fantastičan odnos koji GoOpti ima prema klijentima i zato se stalno vraćam :)”

Jaynie Padayachee

“Jutros se moj put u Indiju (Ljubljana-Venecija u 2 sata ujutro) zamalo završio prije nego što je i počeo – zaboravila sam dokumenta u autu koje me je dovezlo do stanice a nakon toga otišlo. Čim sam shvatila da ih nema, moj vozač Tomaž P. odjurio je za autom u kojem su bila moja dokumenta. Smirio me je i posavjetovao kako da reagujem. "Ulovili" smo moja dokumenta i spasili moje putovanje. G. Tomaž nije bio obavezan da učini ono što je uradio... ali se zaista potrudio. Bio je vrlo ljubazan i nesebičan.”

Nina Malovrh, dizajner, CalypsoCrystal (www.calypsocrystal.com)

“Let su mi otkazali dan prije transfera. Sljedećeg jutra sam rezervisala novi let za sljedeći dan te obavijestila vaše operatere. Mislim da sam razgovarala s gđom Mojcom, koja mi je mnogo pomogla, a nakon samo sat vremena sam na mobilni telefon primila plan puta za novi transfer. Gđa Mojca me je takođe pozvala kako bi provjerila odgovara li mi transfer. Uslovi na putu na dan transfera su bili grozni. Morali smo izaći s auto-puta i nastaviti regionalnim putem. Neki putnici su postajali nestrpljivi, ali ih je naš vozač David umirio i obećao da ćemo na odredište stići na vrijeme. Ovo govorim jer želim reći da se vaš tim bez muke nosi i sa vanrednim situacijama. Želim da vam čestitam na izvrsnoj usluzi i odličnoj ekipi...”

Matija Žgur, doktorant na Univerzitetu u Palermu, Italija

“Hvala vam na ljubaznosti, prevozu prtljaga i na tome što je sve prošlo ok... Nastaviću i dalje da koristitim vaše usluge a preporučiću vas i drugima.”

Iztok Mervič, Freelancer

“VRLO smo zadovoljni GoOpti uslugom od samog početka: od kontakta sa operaterima pa do tačnosti i ljubaznosti vozača Zlatana. Sigurno da ćemo ponovo koristiti vaše usluge i preporučiti vas drugim ljudima.”

Darja i Angela Gačnik 

“Želio bih da vam lično zahvalim za svu vašu pomoć prije i za vrijeme našeg boravka u Sloveniji. Vaša usluga je bila u potpunosti profesionalna i efikasna. Svi transferi koje ste pružili delegatima predstavljaju uslugu na koju biste vi i vaš tim trebali biti vrlo ponosni.”

Alex Port, organizator konferencija, Dellar Davies

“Željela bih zahvaliti, u ime cijelog tima festivala Naprej/Forward, vašem timu na saradnji, ažurnosti i brzoj intervenciji. Naši gosti su bili zadovoljni vašim transferima. Posebnu pohvalu upućujem vozaču Saši, koji je vozio dvoje naših gostiju iz Trsta u Ljubljanu. Želim vam mnogo uspjeha u vašem radu i veselim se našoj budućoj saradnji.”

Anastazia Stepić, pomoćnik producenta festivala, Naprej/Forward festival medijske kulture i trendova 2014 (http://naprej-forward.org/)