Naši standardi kvaliteta

GoOpti standardi kvaliteta - pouzdanost, profesionalni vozači, i vremenski tačni transferi između aerodroma i gradova u Italiji, Sloveniji, Hrvatskoj i drugim okolnim zemljama.

Pouzdanost

Garantujemo vam da ćemo realizovati svaki rezervisani transfer, tako da možete biti bezbrižni jer nikada nećemo, ni iz kojeg razloga, otkazati vaš transfer.

Momentalna potvrda rezervacije

Cijena transfera prilikom kreiranja rezervacije je fiksna. Bez obzira na vrstu transfera koji ste rezervisali, vaša rezervacija se potvrđuje odmah nakon realizovanog plaćanja.

Obučeni i iskusni vozači

Naši vozači su prošli obuku, odgovorni su, uredni, imaju uniforme i spremni su da se pobrinu oko svakog detalja vašeg putovanja.

Profesionalnost

Naši vozači se u bilo koje vrijeme mogu osloniti na podršku stručnog osoblja koje im je uvijek (24 sata, 7 dana u nedjelji) dostupno za pitanja i pomoć.

Tačnost

Na lokaciju prvog ukrcavanja putnika na putovanju uvijek dolazimo 15 minuta ranije. Time osiguravamo pravovremeni polazak.

Visoki sigurnosni standardi

Opširan program sigurnosti i obvezna obuka za vozače doveli su do toga da su naši vozači obučeni i spremni za svaki izazov sa kojim se mogu suočiti na cesti.

Moderna i održavana vozila

Sva vozila prolaze redovno čišćenje, održavanje i servisiranje. Opremljena su svom potrebnom sigurnosnom opremom koja se prije svakog putovanja detaljno provjerava.

Profesionalan i odgovoran stav prema klijentima

Ako zbog naše greške propustite let, organizovaćemo vam novi transfer do vašeg krajnjeg odredišta o našem trošku.

24-časovna služba za pomoć

Naš kontakt centar je na raspolaganju 24 sata dnevno za sve vaše upite. Na vaše upite odgovaramo u roku od 24 sata, a na reklamacije u roku od 14 dana od dana njihovog podnošenja.

Otvorenost za povratne informacije

Težimo poboljšanju našeg poslovanja pa smo uvijek izuzetno zainteresovani da dobijemo vaše komentare i prijedloge. Da biste nas kontaktirali, kliknite ovdje.

Naši vozači su ljubazni i odgovorni

1Naši vozači su ljubazni i odgovorni

Savremena i održavana vozila

2Savremena i održavana vozila

Možemo doći po vas na vašu kućnu adresu

3Možemo doći po vas na vašu kućnu adresu

Samo se opustite i uživajte u pogledu

4Samo se opustite i uživajte u pogledu