GoOpti transferi

GoOpti nudi različite transfere, prilagođene različitim ukusima i budžetima. Pogledajte našu ponudu i izaberite vrstu transfera koja vam najviše odgovara.
Rezervišite vožnju našim minibusom

1Rezervišite vožnju našim minibusom

DIJELJENI transfer

Dijeljeni transfer predstavlja jedinstvenu niskotarifnu uslugu prevoza, koji se realizuje na jednoj od naših standardnih linija. Putnici sa sličnim vremenskim ograničenjima putuju u istom vozilu.

  • Željeno vrijeme polaska (ili vremenski raspon polaska) i cijena prevoza se biraju (selektuju) prilikom kreiranja rezervacije
  • Cijena se određuje prilikom kreiranja rezervacije i manja je ako rezervišete ranije, ako više ljudi rezerviše zajedno ili ako izaberete zvanične GoOpti lokacije ukrcavanja i iskrcavanja
  • Tačno vrijeme polaska se određuje jedan dan prije transfera. Nakon što se odredi, informacija o tačnom vremenu polaska se šalje na vaš mobilni telefon kao i na vašu e-mail adresu

Ova vrsta transfera nema opciju povraćaja novca u slučaju otkazivanja prevoza.

PRIVATNI transfer

Privatni transfer je potpuno privatna vožnja na jednoj od naših standardnih linija. Ovo je najbolje rješenje za poslovne ljude i pojedince koji po povoljnim cijenama žele uživati u privatnoj vožnji. Prilikom kreiranja rezervacije, klijent selektuje (bira) tačno vrijeme polaska ili dolaska a cijena se odmah potvrđuje.

*Opcija sa povraćajem novca vam omogućava povraćaj kompletnog iznosa koji se prethodno platili, ako transfer otkažete ne manje od 48 sati unaprijed.

Prilagođeni transfer

Prilagođeni transfer je rješenje za putnike sa posebnim zahtjevima. To je rješenje koje je u potpunosti zasnovano na vašim zeljama i zahtjevima. Bilo kada i bilo gdje – vi određujete.