Trije meseci brezplačnih  prevozov v službo.

Zaradi velikega obsega prijav je možna le čakalna lista. 

Od 1. februarja do 30. aprila 2023 nudimo brezplačne prevoze. Vozimo iz Kranja, Kamnika, Domžal in Radomelj do UKC in BTC.

Prijavi se na čakalno listo

Projekt SmartMOVE sofinancirajo Islandija, Lihtenštajn in Norveška s sredstvi Finančnega mehanizma EGP v višini 1.609.166,79 EUR. 

Z GoOpti do službe? Zakaj pa ne!

Udoben skupinski prevoz od doma oz. zbirnih točk do delovnega mesta ob želeni uri

Zanesljiva storitev s profesionalnimi vozniki.

Okolju prijazna rešitev. Skupinski prevoz tudi z električnimi vozili do 8 oseb.

Polni sedeži, bolj prazne ceste.

Polni sedeži, bolj prazne ceste.

Zakaj je skupinski prevoz prednost

Nižji stroški prevoza

Gorivo, vinjeta, registracija, tehnični pregledi, redni servisi, okvare … huh, sami stroški. Vse to s skupinskimi prevozi odpade. Prihranite do 200 evrov mesečno in izkoristite čas vožnje za prijetna opravila.

Ni parkirišča, ni panike

Jutranji boj za parkirišče in visoki stroški parkiranja. Vam je kaj znano? Če se zapeljete z nami, vsa ta živčnost, skrbi in stroški odpadejo!

Še vedno udobno kot moj avto

S prilagodljivostjo vašim časovnicam in prevozom od vrat do vrat želimo ustvariti podobno izkušnjo, kot jo imate z vašim osebnim vozilom. Naši vozniki pa bodo poskrbeli za udobje, varnost in direktni prihod na delovno mesto.

Stresna vožnja do službe?

Tudi stresna vožnja do službe odpade, saj vas bodo naši vozniki mirno pripeljali na vaše delovno mesto, ne glede na vremenske razmere in stanje na cesti.

Manj izpustov, lepši jutri

Z združevanjem potnikov in optimizacijo sedežev v vse smeri voženj skrbimo, da je na cesti manj vozil. Če potujete z nami, boste prihranili do 70 % izpustov, kot če bi potovali sami z osebnim avtom. Gremo skupaj je nov, trajnostni način potovanja.

GoOpti v sklopu SmartMOVE projekta nudi 3 mesece brezplačne vožnje vsak delovni dan od februarja do konca aprila iz Kranja, Kamnika, Domžal, Radomlje, Komende, Mengša in Trzina do UKC in BTC.

Prijavi se na čakalno listo

Z nami lahko potujete

VIP prevozi

Zasebni prevozi z vozili višjega razreda.

Na letališče

Skupinski in zasebni prevozi.

Na dogodke

Prevozi na konference, srečanja in teambuildinge.

Na delovno mesto

Skupinski prevozi za posamezna podjetja.

Naše rešitve bodo spremenile prihodnost mobilnosti

GoOpti vizija je ponuditi optimalne storitve prevoza, ki bodo omogočale uporabniku in okolju prijazno mobilnost. S pametnimi algoritmi vsak dan znova optimiziramo prevoze, s čimer zmanjšujemo stroške mobilnosti, znižujemo ogljični odtis v cestnem prometu in uporabnikom ponujamo zanesljiv in brezskrben prevoz na različne lokacije.

Naš cilj je, da postanemo vodilni ponudnik varnih, zanesljivih in cenovno ugodnih cestnih prevozov in potnikom omogočimo prijetno potovalno izkušnjo, ki bo postopoma nadomestila uporabo osebnega avtomobila.

Več o trajnostni mobilnosti

Vsako mnenje šteje

Kaj je projekt SmartMOVE?

SmartMOVE je projekt namenjen blaženju posledic podnebnih sprememb in prilagajanju nanje in omogoča pametne rešitve za trajnostno mobilnost. Skupaj s partnerji (RRA LUR, Institut Jožef Stefan, IPoP, Ljubljanski urbanistični zavod ter drugi) bo GoOpti v okviru projekta vzpostavil novo trajnostno obliko prevoza na delo - dinamični skupinski prevoz. Ta bo za uporabnike združeval udobje, hitrost in fleksibilnost lastnega prevoza na delo. Poleg dinamičnih prevozov pa je glavni cilj projekta priprava strategij ter izvajanje mobilnostnih načrtov, s katerimi bomo utemeljili potrebo po sistematičnem razvoju infrastrukture za razvoj multimodalnosti v regiji.

Za vsebino te spletne strani je odgovoren GoOpti kot partner projekta SmartMOVE in zanjo v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča nosilca programa Blaženje podnebnih sprememb in prilagajanje nanje. 

Več o projektu

Center za pomoč

Posamezno brezplačno vožnjo v smeri od doma do službe lahko odpoveste najkasneje do 21. ure en dan pred odhodom, ki ga želite odpovedati, in sicer pisno na e-naslov, ki ste ga prejeli ob potrditvi prijave.

Če se vam za posamezno pot kaj spremeni in potrebujete zgodnejši ali kasnejši prevoz, lahko preko klica na telefonsko številko, ki ste je prejeli ob prijavi na prevoze, preverite razpoložljivost zadostnih kapacitet. Če bo mest dovolj, vas bo operater premestil na drugi termin.

Ne. Vožnja v službo je v času prometnih konic nepredvidljiva. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, z optimizacijo prevozov in z našimi vrhunskimi vozniki bomo poskrbeli, da boste v službi pravi čas, zato bo voznik odpeljal iz vaše ali skupne lokacije točno ob predhodno določeni uri, ki vam jo bomo pravočasno sporočili.  

Potnike pobiramo v neposredni bližini njihovega doma ali na zbirnih točkah, o katerih bodo potniki predhodno pravočasno obveščeni.  

Dinamični skupinski prevozi  v brezplačnem obdobju potekajo iz Kranja, Kamnika, Domžal, Mengša, Radomelj, Trzina in Komende pa do BTC-ja in UKC Ljubljana, kjer  je smiselno razporejenih več izstopnih točk.

BTC: IKEA / Kristalna palača, Emporium, Atlantis, Kolosej, City Park, Francoska ulica 

Letališka: AquafilSLO, Hella Saturnus, FNX restavracija, AMZS / Leskoškova   

UKCLJ: Poliklinika Njegoševa, Klinični center Zaloška, Porodnišnica Zaloška, Ortopedska klinika Zaloška, Pediatrična klinika Bohoričeva, Očesna klinika Grablovičeva 

Opomba: navedene točke so začasne, dokončna točna odlagališča bodo določena po zaključku prijav. 

Skupinskih prevozov v službo ne izvajamo z vozili, prilagojenimi za prevoze invalidov z vozičkom, zato tovrstni prevoz v okviru tega projekta na žalost ni izvedljiv. 

Da, vsi prevozi, ki jih ponujamo in jih lahko rezervirate, so vedno na voljo na naši spletni strani www.goopti.com.

Trenutno načrtujemo le skupinske prevoze iz okolice Ljubljane. 

Če se bo kasneje pokazalo zadostno zanimanje tudi na drugih relacijah, bomo odprli dodatne povezave (npr. Celje-Ljubljana-Celje). 

Brezplačni skupinski prevozi v službo so na voljo od zgodnjih jutranjih  do poznih popoldanskih oziroma večernih ur. Točne ure prevoza bodo definirane glede na potrebe potnikov.

Voznega reda ni.  

Ure prevozov so fleksibilne, potniki  so o uri prevoza obveščeni pravočasno na telefonsko številko, ki so jih posredovali ob prijavi. 

S pomočjo dinamičnega združevanja potnikov  dosegamo visoko zasedenost vozil in tako zmanjšujemo izpuste CO2 ter prispevamo k zmanjšanju gneče na cestah. Naša zaveza, ki jo že vrsto let uspešno uresničujemo z našimi prevozi od doma do letališča, pa je, da bodo vsi potniki prispeli v službo pravočasno. 

Obrazec za prijavo na brezplačne skupinske prevoze v službo se nahaja tukaj.

V projekt bomo vključili omejeno število potnikov, ki bodo izbrani glede na vstopno lokacijo, delovni čas in frekvenco vožnje. 

Izbrane potnike bomo kontaktirali v mesecu januarju 2023, preden pričnemo z izvedbo brezplačnih skupinskih prevozov. Te bomo izvajali med 1. 2. 2023 in 30. 4. 2023. 

Svetujemo vam, da se prijavite čim prej, kajti število mest je omejeno.  

Prijave sprejemamo do 20. 1. 2023,  na podlagi prejetih prijav bodo oblikovane ponudbe katere bomo posredovali izbranim prijaviteljem. Ti bodo imeli nato 4 dni časa, da ponudbo sprejmejo ali zavrnejo. 

Po tem datumu se bo na brezplačni prevoz možno prijaviti le, če bo za določeno pot v določenem terminu dovolj prostih mest. 

Z brezplačnimi prevozi začnemo 1. 2. 2023 in jih bomo izvajali do 30. 4. 2023.  

Vabimo vse, ki se vozite na naših relacijah, da se prijavite tudi, če potrebujete prevoz le nekajkrat na teden. Pri brezplačnih prevozih bomo k sodelovanju najprej povabili potnike, ki imajo potrebo po vsakodnevnih prevozih in nato tiste, ki bi se z nami v službo vozili manj pogosto. 

Seveda! Brezplačni GoOpti skupinski prevozi potekajo pod okriljem projekta Smart MOVE. Ob koncu brezplačnega obdobja in zaključku projekta boste po e-pošti prejeli našo popolnoma neobvezujočo ponudbo. 

Ne moremo zagotoviti, da bomo nadaljevali s plačljivimi skupinskimi prevozi v službo na vseh povezavah, kjer bomo izvajali brezplačne prevoze, zagotovo pa vas bomo o vsem točno in pravočasno obvestili. 

Končno ceno in ponudbo za skupinski GoOpti prevoz v službo po brezplačnem obdobju vam bomo pred iztekom brezplačnega obdobja sporočili na vaš e-poštni naslov, sama cena pa bo primerljiva s cenami javnih potniških prevozov in bo odvisna od števila potnikov, ki se bodo prijavili za prevoz na posamezni relaciji.

V brezplačnem obdobju projekta načrtujemo povezave iz sledečih krajev: Kranj, Kamnik, Domžale, Mengeš, Radomlje, Trzin in Komenda.

Kadarkoli nam lahko pišete na gremoskupaj@goopti.com in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. 

Zakaj izbrati GoOpti?