Tri mesece brezplačnih prevozov v službo

od 01. februarja do 30. aprila 2023 vam GoOpti zagotovi brezplačne skupinske prevoze v službo iz okolice Ljubljane do BTC in UKC

Prijavi se na brezplačne prevoze

Z GoOpti do službe? Zakaj pa ne!

Udoben skupinski prevoz od vrat do vrat ob želeni uri.

Zanesljiva storitev s profesionalnimi vozniki.

Okolju prijazna rešitev. Skupinski prevoz tudi z električnimi vozili do 8 oseb.

Polni sedeži, bolj prazne ceste.

Polni sedeži, bolj prazne ceste.

Zakaj je skupinski prevoz prednost

Nižji stroški prevoza

Gorivo, vinjeta, registracija, tehnični pregledi, redni servisi, okvare … huh, sami stroški. Vse to s skupinskimi prevozi odpade. Naše cene so prijazne in primerljive z javnim potniškim prevozom.

Ni parkirišča, ni panike

Jutranji boj za parkirišče in visoki stroški parkiranja. Vam je kaj znano? Če se zapeljete z nami, vsa ta živčnost, skrbi in stroški odpadejo!

Še vedno udobno kot moj avto

S prilagodljivostjo vašim časovnicam in prevozom od vrat do vrat želimo ustvariti podobno izkušnjo, kot jo imate z vašim osebnim vozilom. Naši vozniki pa bodo poskrbeli za udobje, varnost in direktni prihod na delovno mesto.

Stresna vožnja do službe?

Tudi stresna vožnja do službe odpade, saj vas bodo naši vozniki mirno pripeljali na vaše delovno mesto, ne glede na vremenske razmere in stanje na cesti.

Manj izpustov, lepši jutri

Z združevanjem potnikov in optimizacijo sedežev v vse smeri voženj skrbimo, da je na cesti manj vozil. Če potujete z nami, boste prihranili do 70 % izpustov, kot če bi potovali sami z osebnim avtom. Gremo skupaj je nov, trajnostni način potovanja.

GoOpti v sklopu SmartMove projekta nudi 3 mesece brezplačne vožnje vsak dan od februarja do konca marca iz okolice Ljubljane do BTC in UKC.

Prijavi se na brezplačne prevoze

Z nami lahko potujete

VIP prevozi

Zasebni prevozi z vozili višjega razreda.

Na letališče

Skupinski in zasebni prevozi.

Na dogodke

Prevozi na konference, srečanja in teambuildinge.

Na delovno mesto

Skupinski prevozi za posamezna podjetja.

Naše rešitve bodo spremenile prihodnost mobilnosti

GoOpti vizija je ponuditi optimalne storitve prevoza, ki bodo omogočale uporabniku in okolju prijazno mobilnost. S pametnimi algoritmi vsak dan znova optimiziramo prevoze, s čimer zmanjšujemo stroške mobilnosti, znižujemo ogljični odtis v cestnem prometu in uporabnikom ponujamo zanesljiv in brezskrben prevoz na različne lokacije.

Naš cilj je, da postanemo vodilni ponudnik varnih, zanesljivih in cenovno ugodnih cestnih prevozov in potnikom omogočimo prijetno potovalno izkušnjo, ki bo postopoma nadomestila uporabo osebnega avtomobila.

Več o trajnostni mobilnosti

Vsako mnenje šteje

Kaj je projekt SmartMove?

SmartMove je projekt Norveških finančnih mehanizmov, ki omogoča pametne rešitve za trajnostno mobilnost. Skupaj s partnerji (RRA LUR, Institut Jožef Stefan, IPoP, Ljubljanski urbanistični zavod ter drugi) bo GoOpti v okviru projekta vzpostavil novo trajnostno obliko prevoza na delo - dinamični skupinski prevoz. Ta bo za uporabnike združeval udobje, hitrost in fleksibilnost lastnega prevoza na delo. Poleg dinamičnih prevozov pa je glavni cilj projekta priprava strategij ter izvajanje mobilnostnih načrtov, s katerimi bomo utemeljil potrebo po sistematičnem razvoju infrastrukture za razvoj multimodalnosti v regiji.

Več o projektu

Center za pomoč

Posamezno brezplačno vožnjo v smeri od doma do službe lahko odpoveste najkasneje 24 ur pred predvideno uro odhoda. V primeru, da boste posamezno vožnjo odpovedali kasneje, vam bomo zaračunali 5 eur, v kolikor pa se posamezne vožnje ne boste udeležili brez predhodne odpovedi, vam bomo zaračunali 10 eur.

V kolikor se vam za posamezno pot kaj spremeni in potrebujete zgodnejši ali kasnejši prevoz, lahko preko aplikacije preverite razpoložljivost in v kolikor je mest dovolj, svoj prevoz prestavite na želeno uro. Za posamezne spremembe ure odhoda veljajo enaka pravila kot za odpovedi, glej vprašanje št. 1.

Ne. Vožnja v službo je v času prometnih konic nepredvidljiva. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, z optimizacijo prevozov in z našimi vrhunskimi vozniki bomo poskrbeli, da boste v službi pravi čas, zato bo voznik odpeljal iz vaše ali skupne lokacije točno ob predhodno določeni uri, ki vam jo bomo pravočasno sporočili.

Potnike bomo pobirali v neposredni bližini njihovega doma ali na zbirnih točkah, o katerih bodo potniki predhodno pravočasno obveščeni. Brezplačni skupinski prevozi bodo v testni fazi potekali predvidoma iz Kamnika in Domžal (potencialno tudi iz Kranja) pa do BTC-ja in UKC Ljubljana, kjer bodo smiselno razporejene izstopne točke.

Območje BTC-ja: IKEA / Kristalna palača, Emporium, Atlantis, Kolosej / City Park, Letališka: AquafilSLO, Hella Saturnus, FNX restavracija, AMZS / Leskoškova UKCLJ: Poliklinika – Njegoševa, porodnišnica - Zaloška, ortopedska klinika - Zaloška, Vrazov trg, pediatrična klinika - Bohoričeva, očesna klinika – Grablovičeva.

Zaenkrat skupinskih prevozov v službo ne bomo izvajali z vozili, prilagojenimi za prevoze invalidov z vozičkom, zato tovrstni prevoz v okviru tega projekta na žalost ni izvedljiv.

Da, vsi prevozi, ki jih ponujamo in jih lahko rezervirate, so vedno na voljo na naši spletni strani www.goopti.com.

Zaenkrat načrtujemo le skupinske prevoze iz okolice Ljubljane. V kolikor se bo kasneje pokazalo zadostno zanimanje tudi na drugih relacijah, bomo odprli dodatne povezave (npr. Celje-Ljubljana-Celje).

Brezplačni skupinski prevozi v službo bodo na voljo od zgodnjih jutranjih do poznih popoldanskih oziroma večernih ur. Točni urniki bodo definirani glede na potrebe potnikov.

Voznega reda ne bo. Ure prevozov bodo fleksibilne, potniki pa bodo o uri prevoza obveščeni pravočasno, in sicer vsak dan prek e-pošte, SMS-a ali prek GoOpti mobilne aplikacije za potnike. S pomočjo dinamičnega združevanja potnikov namreč dosegamo visoko zasedenost vozil in na ta način zmanjšujemo izpuste CO2 ter prispevamo k zmanjšanju gneče na cestah. Naša zaveza, katero že vrsto let uspešno uresničujemo z našimi prevozi od doma do letališča, pa je, da bodo vsi potniki prispeli v službo pravočasno.

Obrazec za prijavo na brezplačne skupinske prevoze v službo se nahaja tukaj. V projekt bomo vključili omejeno število potnikov, ki bodo izbrani glede na vstopno lokacijo, delovni čas in frekvenco vožnje. Izbrane potnike bomo kontaktirali v drugi polovici meseca januarja 2023, predno pričnemo z izvedbo brezplačnih skupinskih prevozov. Te bomo izvajali med 01.02.2023 in 30.04.2023.

Svetujemo vam, da se prijavite čim prej, kajti število mest je omejeno. Prijave sprejemamo do 15.01.2023, po tem datumu se bo na brezplačni prevoz možno prijaviti le, v kolikor bo za določeno pot v določenem terminu dovolj prostih mest. Z brezplačnimi prevozi začnemo 01.02.2023 in jih bomo izvajali do 30.04.2023. Prijava se bo samodejno obnovila za vsak naslednji mesec do največ 2 krat (kolikor trajajo brezplačni prevozi), v kolikor je ne boste pravočasno odpovedali.

Vabimo vse, ki se vozite na naših relacijah, da se prijavite tudi, če potrebujete prevoz le nekajkrat na teden. Pri brezplačnih prevozih bomo k sodelovanju najprej povabili potnike, ki imajo potrebo po vsakodnevnih prevozih in nato tiste, ki bi se z nami v službo vozili manj pogosto.

Seveda! Brezplačni GoOpti skupinski prevozi potekajo pod okriljem projekta Smart MOVE. Ob koncu brezplačnega obdobja in zaključku projekta boste po e-pošti prejeli našo popolnoma neobvezujočo ponudbo. Ne moremo zagotoviti, da bomo nadaljevali s plačljivimi skupinskimi prevozi v službo na vseh relacijah, kjer bomo izvajali brezplačne prevoze, zagotovo pa vas bomo o vsem točno in pravočasno obvestili.

Končno ceno in ponudbo za skupinski GoOpti prevoz v službo po brezplačnem obdobju vam bomo pred iztekom brezplačnega obdobja sporočili na vaš e-poštni naslov, sama cena pa bo primerljiva s cenami javnih potniških prevozov in bo odvisna od števila potnikov, ki se bodo prijavili za prevoz na posamezni relaciji.

Trenutno načrtujemo izvedbo brezplačnih skupinskih prevozov na naslednjih relacijah: Domžale - Ljubljana/BTC/UKC - Domžale; Kamnik - Ljubljana/BTC/UKC - Kamnik; Kranj - Ljubljana/BTC/UKC - Kranj;

Kadarkoli nam lahko pišete na gremoskupaj@goopti.com in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Zakaj izbrati GoOpti?